Detectie van verhoogde lichaamstemperatuur / koorts.

We leven in een steeds veranderende wereld. Het vaststellen van verhoogde lichaamstemperatuur bij personen zal steeds belangrijker worden in een samenleving die niet gespaard kan blijven van sanitaire crisissen. Wij werken samen met onze fabrikanten om u de meest innovatieve en precieze oplossingen aan te bieden om deze uitdagingen aan te gaan.

Op deze pagina's verzamelen wij voor u alle oplossingen die wij u kunnen aanbieden om zo nauwkeurig mogelijk verhoogde lichaamstemperaturen te meten in functie van de huidige COVID-19 pandemie.

Ontdek de geschikte producten van onze merken.

(Klik op het logo van de fabrikant om de producten en meer info te ontdekken)

Deze producten kan u verkrijgen via ons uitgebreid netwerk van groothandels.

Thermografie

Kunnen thermische camera's gebruikt worden om een virus of infectie te detecteren? Het antwoord hierop is nee, maar thermische camera's kunnen wel gebruikt worden voor het vaststellen van een verhoogde lichaamstemperatuur. Thermische camera's worden reeds lang gebruikt in publieke ruimtes zoals luchthavens, treinstations, fabrieken en concerten als een effectieve tool om mensen met een verhoogde lichaamstemperatuur te identificeren.

Infrarood spot screening

De klinische infraroodthermometers voor koortsmeting op het voorhoofd zorgt voor nauwkeurige en stabiele lichaamstemperatuurmetingen, wat bijzonder efficiënt is voor het meten van de temperatuur van patiënten. Vanaf een afstand van ongeveer 5 cm hoeft u alleen maar naar het voorhoofd te wijzen om de temperatuur op het LCD-scherm af te lezen.