Domotica, voor u gemaakt.

In het brede gamma van Delta Dore vind je domotica-oplossingen voor de verwarming, verlichting, besturing van rolluiken/poorten en beveiliging. Hiernaast maakt deze Franse fabrikant ook domoticaboxen voor de centrale besturing van alle geïnstalleerde domotica-elementen dankzij mobiele apps, die zelfs voor andere merken/protocolaire codes werken.

Domotica over de merken heen.

Delta Dore is er na de overname van Lifedomus in geslaagd de protocolaire codes van andere fabrikanten mee te integreren in de Tydom applicatie. Het is dus perfect mogelijk om jouw smart TV, Sonos installatie en/of andere geautomatiseerde elementen te besturen via de mobiele applicatie.

Deze Tydom applicatie evolueert constant, waarbij steeds nieuwe domotica-partners toegevoegd worden aan het geheel. Op deze manier wordt de Tydom 3.0 de universele afstandsbediening van jouw geconnecteerde woning: programmeer alles in een handomdraai dankzij hyperpersonaliseerbare scenario’s voor elk moment van de dag.

Automatisatie en domotica

Beveiliging

De geconnecteerde woning.

Dit is een woning waarvan alle domotica uitrustingen op elkaar zijn afgestemd: domotica met informatietoegang op afstand.

Elke toepassing moet toegankelijk zijn voor iedereen: de vakmannen die ze installeren en de klanten die ze dagelijks gebruiken. Met Delta Dore zullen uw klanten hun uitrustingen en energiebeheer in realtime kunnen opvolgen via hun smartphone of tablet: verwarming, verlichting, toegangen, verbruik, beveiliging.. 

Domotica is betaalbaar, wij kunnen dit samen dagelijks bewijzen!

Goed om te weten!

  • Geen schadelijke stralingen: de straling gebeurt tijdelijk en aan een laag vermogen. Het gebruik ervan is onschadelijk voor mens en dier.
  • Geen risico op storingen: de radiofrequentie die Delta Dore gebruikt (868 MHz) is ongevoelig voor storingen en interferentie met wifi- of gsm-netwerken.
  • 10 jaar autonomie: dankzij de draadloze spitstechnologie hebben onze meeste producten een autonomie van 10 jaar.

De cloud.

Talrijke systemen moeten permanent met het internet verbonden zijn om te functioneren. Dit betekent dat alle persoonlijke informatie betreffende onze levensgewoontes opgeslagen zijn en permanent op het internet vertoeven (dit noemt men de Cloud). In geval van verbindingsproblemen loopt men het risico dat de producten niet meer werken. Een ander nadeel is dat men riskeert dat de persoonlijke gegevens toegankelijk worden voor bedrijven die ze zouden kunnen gebruiken zonder voorafgaandelijk akkoord.

Alle gegevens van klanten zijn gestockeerd in de woning, in de producten, dit noemt men «Home Cloud by Delta Dore». Ze zijn hun eigendom. Deze producten kunnen uiteraard in alle veiligheid op afstand bediend worden. Bovendien is met Delta Dore de bediening ter plaatse altijd mogelijk, ook bij verbindingsproblemen met het internet. Dit alles zonder abonnement.