Delta Dore - beveiliging

Conform de verwachtingen van vandaag

Reeds 45 jaar begeleidt en ondersteunt Delta Dore haar klanten in hun keuze naar de beste opties. Wat de veiligheid betreft, heeft het draadloos TYXAL systeem dit reeds bewezen. Nochtans werd de TYXAL serie vervangen door de nieuwe generatie draadloze alarmsystemen TYXAL+ om aan de marktverwachtingen te voldoen. Om beter rekening te houden met de noden en verwachtingen van de installateurs, verdelers en gebruikers inzake alarmsystemen, heeft Delta Dore een marktonderzoek geleid bij meerdere werkgroepen.

Kies voor gecertifieede en kwaliteitsvolle producten

Kies voor EN 50131 gecertificeerde systemen voor uw veiligheid. Deze certificatie verzekert conforme en hoogwaardige producten. De kwaliteit van de nieuwe TYXAL+ groeit voort uit een nauwe samenwerking van Delta Dore met installateurs, verdelers en gebruikers.

Ontdek het draadloze alarmsysteem Tyxal+

Ontdek Tyxal+

TYXAL+, het nieuwe draadloze alarmsysteem van Delta Dore, heeft verschillende troeven achter de hand om zich te ontwikkelen tot een succesformule voor de beveiliging van uw huis of kleine onderneming. Om het installatiegemak te maximaliseren is de TYXAL+ reeds geconfigureerd door de fabrikant. Hiernaast behaalt men ook een enorme tijdswinst bij de montage in vergelijking met een bedraad systeem omdat de tijd die nodig is om kabels te plaatsen definitief tot het verleden behoort. 

De autonomie van de batterijen zorgt er dan weer voor dat u 10 jaar op uw lauweren mag rusten. Tijdig wordt er een signaal gegeven wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn. Alles is tevens bestuurbaar met een mobiel toestel, wat ervoor zorgt dat het systeem werkelijk overal raadpleegbaar wordt. Mocht er een aanwezigheid gedetecteerd worden, wordt de gebruiker hiervan meteen op de hoogte gebracht. Door middel van video alarmverificatie kan de gemoedsrust teruggevonden worden wanneer het ging over een vals alarm.

Ontdek het draadloze alarmsysteem Tyxal+