Het onzichtbare zien.

Wij leven in een wereld van onzichtbare energie dat deel uitmaakt van wat we aanraken, zien en voelen. Deze "onzichtbare" wereld levert belangrijke en nuttige informatie om dagelijkse problemen op te lossen. Met de Seek Thermal producten kunnen we deze energie detecteren en visualiseren d.m.v. thermische beeldvorming, sensoren en instrumenten, op het werk en elders. Wij hebben ons gefocust op volgende punten: thermische beeldvorming moet betaalbaar zijn, ze moet een dagdagelijks instrument worden om beter, sneller, veiliger en meer rendabel te werken. Wij willen het grote publiek bereiken door hen het onzichtbare te laten zien, zodat zij de voordelen van de thermische beeldvorming inzien.

Bekijk hier het volledige gamma van Seek Thermal!

Compact: jouw gsm wordt een thermische camera.

Thermische beeldvorming levert nuttige informatie door energieverlies in huizen, commerciële panden en industriële installaties te detecteren. Een inspectie d.m.v. thermische beeldvorming bespeurt energieverlies veroorzaakt door luchtlekken, ontbrekende of beschadigde isolatie, inefficiënte verwarmingsinstallatie of gebrekkige constructies.

Een thermische camera moet warme en koude punten identificeren om de problemen op te sporen en te evalueren. Met de Compact thermische camera's van Seek kunnen aannemers snel en nauwkeurig gebouwen en huizen inspecteren, zonder zich in zolders of kruipruimtes te moeten begeven, zonder gaten in muren te moeten boren om luchtlekken, koude bruggen en thermische isolatie te traceren.

Reveal: een stevig en handig toestel voor aannemers.

De krachtige thermische Seek Reveal is een compacte, stevige en betrouwbare camera die beschikt over een thermisch sensor van 206x156, een oplaadbare batterij met een autonomie van 10 uur en een groot kleurenscherm. Dankzij de geavanceerde IR technologie kan men thermische beelden zien in donkere plekken en kruipruimtes. De Reveal is tevens uitgerust met een sterke LED van 300 lumen waarmee men perfect kan zien.

Deze camera met een stevige behuizing en intuïtieve bediening is een nuttig en betrouwbaar toestel die u niet meer zal kunnen missen op het werk.